fredag 9 december 2011

Förändringar i luften

I helgen har vi fullmåne och månförmörkelse vilket påverkar oss i olika hög grad. Jag för min del känner tydligt av det i både kropp och humör. Jag har en irritation inom mig som legat där hela veckan och inte vill ge med sig. Rent fysiskt känns det som att det är dags att föda ut något som är klart. Skulle kunna tänka mig att gå upp på ett berg och yla som en varg :-D


Jag fick veta idag att Uranus vänder rätt efter att ha gått baklänges sedan i mitten av juli och det tyder på att nu är tid för stora eller i alla fall plötsliga förändringar. Det återstår att se vad som komma skall. Att det händer saker är uppenbart :-)


Jag har själv idag gjort en process med hjälp av en skiva som Michelle Phillips spelat in, 


http://soulsawakening.net/store-2/#ecwid:category=1444428&mode=product&product=6717312
(jag vet inte varför men det fungerar inte för mig att lägga in länkar längre som är klickbara så kopiera länken och klistra in den i adressfältet om du vill se skivan.....)


den hjälper till att ta oss igenom den födslokanal vi nu går i. Vi går ju igenom en döds- och en födsloprocess samtidigt där vi samtidigt som vi släpper taget om allt gammalt fyller på med vår högre energi. Denna skiva rekommenderas varmt likasom allt hennes material.


Allt detta som händer har bara ett syfte och det är att vi ska komma in i oss själva och förstå vår storhet och leva mitt i den mitt i nuet :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar