fredag 11 februari 2011

tankar om vädret

Människor som har värk eller är känsliga på olika sätt har genom tiderna känt av vädrets skiftningar och nu när det är sånt väderkaos är det extra jobbigt för många.

En tanke slog mig härom dagen. Vi går ju igenom ett stort energiskifte just nu och att vädret beter sig som det gör beror på det. Det är även därför det är så mycket katastrofer runt om på jorden. För att ett skifte ska kunna äga rum måste det bli lite kaos först - och för att ett så stort skifte som nu sker behövs ordentlig kaos :-)

Tanken som slog mig var att kanske visar vädret vad som händer rent energimässigt. Exempelvis när det snöar fylls ljus på till jorden, när det regnar och blåser renas jorden och när det är uppehåll manifesteras energin. När det är som idag, snöstorm, borde det i så fall betyda att det är en rening på gång samtidigt som ljuset fylls på...

Det är också intressant hur det blir i Stockholm när det kommer mycket snö. Hela staden stannar men det verkar ändå som att folk numer tar det med ro ..... att vi liksom vant oss vid att allt inte måste fungera till hundra procent hela tiden. Att vi lärt oss att jorden inte går under för att man kommer lite sent till ett möte :-) Det måste ju vara något väldigt bra inför den nya tiden ..... lite närmare att leva här och nu i balans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar