söndag 5 juni 2011

tvillingsjälar

Kom att tänka på ett rätt intressant budskap jag fick för ett tag sedan. Det kommer här med lite korthugggen bakgrundsinformation och ganska nedkortat men kärnan är intakt :-)


tagit från internet
 
Det handlade om twinflames - eller tvillingsjälar. Vi alla har en tvillingsjäl som är den exakta matchen till oss. Varje själ har sedan aspekter i olika dimensioner, lite som ett släktträd med barn, barnbarn, barnbarnsbarn etc. Det gör att vi alla har många tvillingsjälar - fast bara en är den ursprungliga. De andra är bara delar av den. Sen är det ju lika med oss vi har oxå många olika aspekter av oss.

Det var en kund som kom till mig och ville veta angående en man hon kände var hennes tvillingsjäl, men det funkade inte för dem att få ihop det. I vissa fall när det blir så är det för att det inte är den ursprungliga tvillingsjälen man mött utan bara en aspekt.
Men i detta fallet var det enligt budskapet rätt tvillingsjäl men innan de kunde bli tillsammans här på jorden var de andra aspekterna ute i universum tvungna att klara ut sina karmiska bitar och integreras. Om de här på jorden skulle bli tillsammans innan det var klart universellt skulle det innebära att de tog på sig en del av de arbete som de andra skulle gjort och då skulle deras relation inte fungera så bra. Detta på grund av att jorden är den plats där allt manifesteras och när det manifesterats här är det liksom färdigt...
Jag tror att det oxå kan handla om tidigare liv, att de tidigare liven måste redas ut först innan det kan bli en manifestation här och nu - detta eftersom vi nu lever i en sluttid där allt karmiskt ska avslutas.
Vissa tvillingsjälar väljer dock att träffas innan det karmiska är avklarat för att göra det tillsammans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar